Vissza a főoldalra

Applikációs fiók

Fiók törlése

A Darts Masters Club alkalmazásban a felhasználó bármikor véglegesen törölheti a fiókját.

Fióktörlés az alkalmazásban

A Darts Masters Club alkalmazásban a felhasználó a Profil → Fiókadatok / Beállítások → Fiók törlése menüpontban bármikor véglegesen törölheti fiókját.

A fióktörlés során

a felhasználói fiók törlődik,

a hitelesítési adatok törlődnek,

a személyes adatok anonimizálásra vagy törlésre kerülnek a vonatkozó adatkezelési tájékoztató szerint.

További részletek az adatkezelési tájékoztatóban találhatók.

Adatkezelési tájékoztató megnyitása